Mi smo ConsulTech

Pre 10 godina, ConsulTech je formiran kao mala firma sa idejom da pruža konsultantske usluge na rastućem IKT tržištu Srbije i tokom tih godina pored konsultantskih usluga uspešno se bavi razvojem svog softerskog proizvoda kao i razvojem softverskih proizvoda i njihovo održavanje za druge kompanije.

Naš tim

Consultech tim je od osnivanja prešao put od „one man band“ tima do potpuno cross funkcionalnog tima u kojem su se sreli mladost i iskustvo i koji pokriva ceo proces razvoja IKT proizvoda, od analize i projektovanja, preko implementacije do testiranja i unapređivanja. Zajedno sa rastom obima poslovnih aktivnosti i dijapazona usluga raste i Consultech tim koji je trenutno potpuno sposoban da iznese i veoma zahtevne IKT projekte.

Misija

Zato postojimo

Svojim IKT uslugama i proizvodima umaprediti funkcionisanje naših klijenata i partnera i time podstaći proces digitalizacije u Srbiji. Naše usluge i proizvodi da doprinesu unapređenju funkcionisanja lokalnih društvenih zajednica, kvaliteta života građana i optimalne upotrebe ljudskih i resursa prirode koja nas okružuje. Uz stručne i motivisane zaposlene pružiti usluge i razviti proizvode koji će našim klijentima i pratnerima omogućiti da unaprede sosptvene usluge i proizvode i time pruže svoj doprinos sveobuhvatnom razvoju društva. Rastom, razvojem i dobrim poslovanjem omogućiti dobrobit za Kompaniju, njene zaposlene i društvenu zajednicu čiji su Komanija i njeni zaposleni sastavni deo.

Misija

Vizija

Bolji mi za bolje sutra

Redovnim unapređivanjem znanja zaposlenih i praćenja potreba društva, kompanija i običnih građana raditi na kreiranju usluga i proizvoda koji će biti u funkciji građenja boljeg okruženja za rad i život kompanija i građana.

Šta kažu naši klijenti?

Consultech client image

Činjenica da sa kompanijom Consultech sarađujemo duže od 7 godina govori o našem zadovoljstvu uslugama koje pružaju.
Posebno bismo istakli brzinu, preciznost i dostupnost prilikom sprovođenja različitih zahteva kao ogromne prednosti saradnje sa Consultech timom.
Lepo je imati saradnike na koje je moguće osloniti se u potpunosti – to je upravo Consultech.

Dom zdravlja Vizim

Consultech client image

Bili smo izuzetno impresionirani kvalitetom posla koji nam je pružila firma Consultech. Ne samo da su ispunili sve naše rokove, već su dali i vredne predloge i sugestije koji su pomogli da se unapredi celokupan projekat.
Tim je bio profesionalan, pouzdan i bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njima. Toplo bismo ih preporučili svima kojima su potrebne usluge tehnološkog „outsourcing“-a.

Armadillo Solutions doo

Consultech client image

Želeli bismo da izrazimo iskrenu zahvalnost Consultech-u za njihovu posvećenost u unapređenju našeg poslovanja.
Njihov profesionalizam i spremnost da reše postavljene probleme su nam omogućili da naše odmaralište bude vidljivije na internetu što je višestruko povećalo potražnju za našim kapacitetima.

Montekarlo na Drini

Consultech client image

Consuletch IT tim profesionalaca odlikuje izuzetna posvećenost u rešavanju problema.
Od početka smo blisko sarađivali kako bi razumeli specifične potrebe i ciljeve koje imamo.
Njihova stručnost iz različitih IT oblasti mi je pomogla da Derbysport webshop ima još uspešnije poslovanje.

Derbysport Srbija

Consultech client image

Kao vlasnik restorana, nedavno sam imao zadovoljstvo da radim sa izvanrednim IT konsultant timom koji je pomogao da podignemo naše poslovanje. Od trenutka kada smo angažovali njihove usluge, bilo je evidentno da su njihova stručnost i posvećenost bez premca.

Restoran Pogled

Imate pitanje?

Razgovarajmo

Kontakt forma